Opis forum
mareko24 napisał:
A prawoznawstwo mamy tylko przez jeden semestr, tak?
Tak Prawoznawstwo tak ale pozniej mamy Prawo Cywilne Prawo ochrony srodowiska i pare innych z Lipinskim wiec tak szybki sie z nim nie pozeganym:D ;p
Pozdrawiam
Witam AMOREK skąd masz takie informacje bo z tego co ja wiem to są i to dwa więc jak masz informacje z bele jakiego źródła to się nie wypowiadaj ;p bo wiele osób się przejęło pozdrawiam
hej,piszcie prosze ,,na świeżo" znow kto co pamieta bo ja napewno mam kolejna poprawke wiec juz zaczynam sie uczyć,to byl jakis horror ten dzisiejszy test....ja mialam o:
koncesja, retroakcja,roki sądowe,lex specjalis,hipoteza,zdolnosc prawna,inicjatywa ustawodawcza,obowiazki prezydenta,subdelegacja,sad okregowy,skarga konstytucyjna,promulacja,wiecej nie pamietam, pozdrawiam.
Użytkownik
Ja tez mialam ten sam co poprzednio akurat mialas pecha, ale zycze powodzenia z wynikami;)
Użytkownik
teraz czekamy na wyniki,a nawet jeżeli się nie uda, to mamy jeszcze troche czasu do kolejnej poprawki.
ja tez miałam test o koncesji,roki sądowe,zdolnośc prawna,zasadą jest że.. ,promulgacja, skarga konstytucyjna, hipoteza, wiecej na chwilę obecną nie pamietam,gdyby mi się coś przypomniało to dopiszę
pozdraawiaam )