Opis forum
dse napisał:
musze kilka osob poinformowac ze na 1 semestrze nie ma warunkow...;/
A masz ta wiadomosc z dziekanatu bo ja dzownilam na poczatku i powiedzieli ze jest warunek wiec nie wiem czy sie cos zmienilo czy jakies nie pokryte prawda przecieki ;p
Pozdrawiam
nie dzwonilem do dziekanatu ale kazdy z moich znajomych co koncza juz ta szkole mowia ze nie ma na 1 semestrze warunku;/ jezeli ktos nie zda w 3 terminach ma egzmin komisyjny. czyli w przypadku prawa to odpowiadamy ustnie przez Lipinem...
Moniques napisał:
przez microsoft7
nie mam starszej wersji
ehhh a jest mozliwosc zapisanai tego w inny sposob? wysyalaam to wszytskim znajomym zaden nie potrafi tego otworzyc.. z gory dzieki
aga_rsl napisał:
Moniques napisał:
przez microsoft7
nie mam starszej wersjiehhh a jest mozliwosc zapisanai tego w inny sposob? wysyalaam to wszytskim znajomym zaden nie potrafi tego otworzyc.. z gory dzieki
Jak masz wersje Office 2007, to przecież jest taka możliwość zapisania danego pliku w wersji starszej np od 97 do 2003, jak zapisujesz plik to tam masz zapisz dokument w wersji starszej 97-2003
Arek napisał:
Dzwonilem do dziekanatu i od tego roku jest warunek na 1 semestrze...Nie potrzebnie ludzi wprowadzacie w błąd a potem się przejmują.Lepiej się upewnić a potem pisać.Pozdrawiam
No wlasnie wczesniej pisalam ze dzwonila i ze jest warunek ale czasami warto sie upewnic zanim sie napisze mniej pozytywna wiadomosc która moze wprowadzic w blad i wystraszyc ;p wiec informacje czy sa warunki pozostawmy Staroscie bo widac ze nie zawsze ktos moze miec swieze informacje wiec udanego zaliczania zeby ich bylo jak najmniej
Teraz powinno byc dobrze ;D
Notatki z Prawa ale tylko odpowiedzi na pytanie podane tu na Forum ja sie z nich uczylam
http://www.przeklej.pl/plik/prawo-odpow … 0br77645a5
Moniques napisał:
Teraz powinno byc dobrze ;D
Notatki z Prawa ale tylko odpowiedzi na pytanie podane tu na Forum ja sie z nich uczylam
http://www.przeklej.pl/plik/prawo-odpow … 0br77645a5
Czy moglbym prosic o przeslanie pliku na emaila?mam problemy ze sciagnieciem go z serwera.Bardzo prosze i Pozdrawiam;)