Opis forum
Użytkownik
Jeee udało się na 3,5 ;D szczęśliwa !!
jeszcze zje** ekonomia i bedzie gicior ;D
Nowy użytkownik
a gdzie są wyniki?
A ja nie zaliczyłam. Dużo osób zostało na kolejny termin? Wydawało mi się że poszło ok, a tu taki zonk. Mam tylko prawo i będę się z nim tak męczyć. Ciekawe ile osób mi będzie towarzyszyło bo jestem zrezygnowana.
Nowy użytkownik
Tak ostatni 3. Jest jeszcze warunek życzę wszystkim powodzenia
duzo osob jeszcze nie zaliczylo? ja tez oblalam..... tylko nie wiem czemu bo bylam pewna ze mam dobrze nawet wiecej niz 10 pyt.... chyba se gosciu z nami w ch**** leci, nie wydaje wam sie?? To jest chyba lekka przesada.
sluchajcie moi drodzy tez zaliczylam i mam nadzieje ze sie wszyscy spotkamy na drugim semetrze nie bedzie tak zle pozatym jesli chodzi o druga poprawke z prawa to ja mialam pytania w sumie podobne do pierszego testu bylo min, o notariszu o lawniku prezydencie gloss o akcie notarialnym wykladnia legalna wiecej niestety nie pamietam ale zaloze sie ze na 3 terminie beda te same pytania lecz inne odpowiedzi sluchajcie powiem wam tak jak bedziecie widzialy pozukla kartke to wybierzcie sobie te bo ja wlasnie taka mialam i wiadomo ze to byl test stary bylo widac po kartce a wiec pytania byly identyczne
Chester napisał:
mam takie pytanie - prośbę , czy mógłby ktoś poskładać te całe pytania i odpowiedzi do jednego pliku ? nie zaliczyłem i nie wiem już co robić ;/
Nauczylam sie tego i zdalam moze pomoze
Pozdrawiam
http://www.przeklej.pl/plik/prawo-odpow … 0bhichj6jo