Opis forum
Ja ze swojej strony mogę powiedzieć tyle, że trzeba się nauczyć oprócz samorządowego prawa pracy, ustroju samorządu terytorialnego. Dobrze przestudiować ustawę o samorządzie gminnym.
Atmosfera na samym egzaminie, jeżeli chodzi o egzaminujących była jak dla mnie bardzo dobra. Zastrzeżenia mam jedynie do zagadnień egzaminacyjnych w których brakowało zagadnień z ustroju samorządu terytorialnego a okazały się one podstawą. Wiadomo, że jest to podstawowy przedmiot na naszej specjalności ale mimo wszystko powinien był on się znaleźć w zagadnieniach jeżeli na egzaminie padły z niego pytania. Nawet najlepszy student musi sobie przypomnieć informacje przed egzaminem dlatego ma prawo wiedzieć z czego będzie egzaminowany.
Życzę wszystkim powodzenia.
Użytkownik
Mam pytanie, czy ktos posiada ksiazke komentarz do ustawy o pracowniku samorzadowym Pani Docent Alicji? Czy ksiazka warta jest pieniedzy ? Dosc zrozumiale napisana ? Przydatna do nauki?
Widzę, że tu można liczyć na odpowiedzi ...
Mimo wszystko, może ktoś się zlituje i odpowie ..
- czy osoby które nie zdały, nie znały wogóle odpowiedzi na pytania?
- czy my też będziemy dawali kwiaty komisji i jakiś poczęstunek?
- czy uczycie się tej historii administracji?
Szczerze, to mam takiego stresa, że szok.
Domyślam się, że nie chodzi o to, że nikt nie chce podać tu pytań bo nie ma na to ochoty ale dlatego, że mogłoby Wam to zaszkodzić a nie pomóc. To forum jest przecież ogólnodostępne. Wiem, że u nas na samorządzie jedna pani zapisywała wszystkie pytania ale niestety nie wiem jak ona się nazywa.
IziS napisał:
Domyślam się, że nie chodzi o to, że nikt nie chce podać tu pytań bo nie ma na to ochoty ale dlatego, że mogłoby Wam to zaszkodzić a nie pomóc. To forum jest przecież ogólnodostępne. Wiem, że u nas na samorządzie jedna pani zapisywała wszystkie pytania ale niestety nie wiem jak ona się nazywa.
POdaj adres e-mail lub dzwoń 533 14 63 51
kinka jesteś ze sądówki czy z samorządu , ? jeśli sądówka to fluid.ks@interia.pl ,
poczęstunek będzie i kwiaty też , choć z sądówki nie wszyscy dali kase mamy tylko od 28 osób, reszta dopłaci na egzaminie ,
Mogłaby mi jakaś miła osoba przesłać na e-maila evella0205@wp.pl opracowane przez siebie zagadnienia z prawa urzędniczego, legislacji adm i postępowania sądowo-adm w Polsce?? Będe bardzo wdzięczna a ja mogę się odwdzięczyć innymi opracowanymi zagadnieniami...
Cześć, prosiłabym osoby które już mają za sobą egzamin licencjacki żeby wysłały mi na maila jakie pytania padały, czy to były pytania ogólne czy raczej szczegółowe i w ogóle
mój e-mail to: magglo_89@wp.pl
z góry dziękuję
Użytkownik
kinka napisał:
IziS napisał:
POdaj adres e-mail lub dzwoń 533 14 63 51
.. i ja również dołączam się do prośby o dobre rady
sylwia.planeta@interia.pl
Użytkownik
hej, termin drugiego terminu st jak i poprawki jest 25.09. Mam pytanie, czy składamy się na bufet i na kwiaty?
a skąd wiadomo, ze poprawka jest 25.09?? Nie ma takiej informacji an wirtualny dziekanacie, jest tylko informacja o egzaminie dyplomowym dla osób, które wpisały się na 25.09 nic o poprawce.. nie sadzisz, ze to byłoby niesprawiedliwe, że o terminie poprawkowym dowiadujemy się na 2 tyg przed nim?
Ok. dzwoniłam do dziekanatu, faktycznie termin 25.09 potwierdzony.. masakra
Ostatnio edytowany przez Katerina (2012-09-10 12:06:57)