Opis forum
atomik89 napisał:
jestem zawiedziona,oczywiście zdalam ale to byla porazka...my bylismy adm.sądowa a pytania mielismy z samorządowki...ja mialam 2 pytania ze samorzadu...jak funkcjonuja urzedy-a co mnie to obchodzi...ja wiem jak funckjinuja sądy a nie urzędy....pytali mnnie o wójta-sorki ale powinni pytac jak cos to o sędziego....nareszcie koniec tej glupiej szkoly,nikomu ale to nikomu jej nie polecam, nie wiem tez po co szewc wyszedl do nas i do kazxdej osoby przydzielil 3 pytania jak i tak ich nie zadawal...po co bylo tego zakuwania z regulaminu, z cywilnego,z konstytucji....nie wiem
Samorząd - trzymcie sie:) a zakonczenie bylo mile,dostali kwiaty i nara
O co chodzi z tym że prof.Szewc wyszedł i przydzielił każdemu 3 pytania ?Na korytarzu mieliście się ich nauczyć (później na nie odpowiadać, a w końcu ich nie zadali)?
Użytkownik
Dokładnie tak było
Hej mam pytanie szewc pytał z tych prac co były na proseminarium ?? ( mówił że bedzie pytał z niej)
drugie pytanie I termin egzaminu miał byc 23.07 to dlaczego sądówka miała tylko egzamin, a 24.07 samorząd o co kaman ??
za dużo nas było z 2 specjalności do zdawania na 1 dzień dlatego podzielili nas na 2 dni. Wczoraj zdawała sądówka, dzisiaj samorząd. Tak samo będzie na 2 terminie we wrześniu. Co do zagadnień musisz być przygotowana na wszystko, a nawet na więcej! Nie liczyłabym na pyt. z pracy bo nikt takiego nie dostał!
Użytkownik
A jak było dziś? wszyscy zdali?
przykro mi ze tak duzo osob nie zdalo dzis niespodziewalam sie ze taka bedzie szopka to wsumie nawet z tych 100 zagadnien co nam podali w tamtym roku niebylo ani jednego pytania dobrze zrozumialam z tego co slyszalam od osob ktore dzis zdawaly?
no to była rzeznia...szewc zrobil z nas idiotow ze podszedl z tymi pytaniami przed examem a i tak ich nie zadawal...uczcie sie ze wszystkiego, z sądowki i samorzadowki bo ja jestem ze sadowki a dostalam pytania na temat urzedow samorzadowych i dostalam dodatkowe 4 pytanie bo nie umialam....no po prostu nie umialam...sie uczylam o sadownictwie a nie o urzedach;( nie wiem czemu tak bylo no ale coz.....na sądowce nie zdaly 3 osoby na 32 ale samorzadowi na prawde wspolczuje no coz....uczcie sie,moze wam sie uda we wrzesniu lepiej niz nam:( no i dzieki za te 3 lata wspolnej nauki Powodzenia dalej i trzymcie sie
Była rzeźnia, podane wczesniej zagadnienia okazały sie jakims nieporozumieniem, to samo dotyczy pytań do pracy od prof Szewca. Z podanych zagadnień, które mielismy do opracowania padło naprawde niewiele pytań i trzeba było, byc cholernym szczesciarzem. Ja osobiscie dostałam Wyłącznośc rady gminy oraz komisje rady gminy, niestety 3 pytania nie pamietam, bo byłam w amoku. Z pytań, które jeszcze padłay to pamietam : sesje gminy, stołectwo, co mówi art.6 ustawy o samorzadzie gminnym (podpowiedzią do tego pytania miał być art 7 tej samej ustawy), budżet gminy, zarzad gminy, komisja rewizyjna, kontrola... Ogólnie wiekszosc pytań opierała sie na gminie. Ponadto, od zawsze uczyli nas, ze mamy umiejętnie korzystac z Kodeksu, ustaw i wiedzieć gdzie czego szukac , zaznaczali, ze nie mamy sie ich uczyc na pamiec a tu prosze , taki cyrk. Do tego pytali bardzo szczegółowo. Do teraz jestem w cieżkim szoku, ale tym co zdali Gratuluje Serdecznie
Ostatnio edytowany przez Katerina (2012-07-25 09:35:39)