Opis forum
Użytkownik
i ja moglabym prosic o jakies opracowania z samorzadowki ? eminemka200@wp.pl
witam, pisze z prosba do osób, które mają jakiekolwiek pytania z pierwszego terminu obrony, specj. - samorząd terytorialny... każda pomoc się przyda, pytania, materiały etc. Z przyczyn zdrowotnych nie mogłam wcześniej się za to zabrać , prosze o odpowiedź na maila, z góry bardzo dziękuję. alternova8@wp.pl
Użytkownik
Czy ktos na obronie mial pytania z zamowien publicznych ? Nie wiem jak wy ja juz trzese sie ze stresu...
Użytkownik
osoby które nie zdały, a napisały podanie o ponowne podejście do egzaminu maja go 24 września, ale trzeba dzwonić do dziekanatu i sie pytac czy jest sie na liscie bo jest bardzo duzo chetnych na ta date wiec moga rozłozyc liste na 2 dni (poniedziałek i wtorek, bądź jeszcze inaczej)
osoby,które nie zdały pierwszego podejścia mogą również podchodzić do ponownego egzaminu dyplomowego 15 października;)...ja się przepisałam na ten właśnie termin;)
Ostatnio edytowany przez vamp (2012-09-14 19:26:16)
Użytkownik
Czesc czy ktos moze podac jakie konkretne zagadnienia obowiazywaly samorzad ter z cywila ?
1. dziedziczenie ustawowe
2. dziedziczenie testamentowe
3. zasady postępowania cywilnego
4. środki odwoławcze w post. cywilnym
5. właściwość sądów w post. cywilnym
6. zwolnienie od kosztów w post. cywilnym
7. własność
8. użytkowanie wieczyste
9. ograniczone prawa rzeczowe.
Użytkownik
Dzieki bardzo !
Użytkownik
Wie ktos moze czy wiecej pytan bylo z samozradowego prawa pracy z prawa urzedniczego ?