Opis forum
mareko24 napisał:
A prawoznawstwo mamy tylko przez jeden semestr, tak?
Tak Prawoznawstwo tak ale pozniej mamy Prawo Cywilne Prawo ochrony srodowiska i pare innych z Lipinskim wiec tak szybki sie z nim nie pozeganym:D ;p
Pozdrawiam
Witam AMOREK sk±d masz takie informacje bo z tego co ja wiem to s± i to dwa wiêc jak masz informacje z bele jakiego ¼ród³a to siê nie wypowiadaj ;p bo wiele osób siê przejê³o pozdrawiam
hej,piszcie prosze ,,na ¶wie¿o" znow kto co pamieta bo ja napewno mam kolejna poprawke wiec juz zaczynam sie uczyæ,to byl jakis horror ten dzisiejszy test....ja mialam o:
koncesja, retroakcja,roki s±dowe,lex specjalis,hipoteza,zdolnosc prawna,inicjatywa ustawodawcza,obowiazki prezydenta,subdelegacja,sad okregowy,skarga konstytucyjna,promulacja,wiecej nie pamietam, pozdrawiam.
U¿ytkownik
Ja tez mialam ten sam co poprzednio akurat mialas pecha, ale zycze powodzenia z wynikami;)
U¿ytkownik
teraz czekamy na wyniki,a nawet je¿eli siê nie uda, to mamy jeszcze troche czasu do kolejnej poprawki.
ja tez mia³am test o koncesji,roki s±dowe,zdolno¶c prawna,zasad± jest ¿e.. ,promulgacja, skarga konstytucyjna, hipoteza, wiecej na chwilê obecn± nie pamietam,gdyby mi siê co¶ przypomnia³o to dopiszê
pozdraawiaam )