Opis forum
Jeden egzamin warunkowy juz był w poniedziałek, jutro wyniki, i był on pisemny.
Ponoć na kolejnych terminach ebdzie ustny, ale to wszystko zależy od pani doc jochymczyk.
A terminy są podawane na Wirtualnym Dziekanacie
Witam, informuję, że jestem w posiadaniu, do końca maja, listy studentów samorządu terytorialnego, na której trzeba określić termin egzaminu końcowego. Kto jeszcze tego nie dokonał proszę o informację na e-maila dankadziuk@interia.pl. Pozdrawiam
Użytkownik
Hej czy ktos moglby udostepnic notatki z wczorajszego wykladu u dr Jochemczyka? eminemka200@wp.pl bylabym wdzieczna!
- opanować pierwsze artykuły z ustawy,
- do czego stosuje się ustawę i wyłączenia,
- postępowanie o zamówienie; w tym kto występuje i jak wygląda to postępowanie,
- tryby zamówień,
- wadium
- środki odwoławcze
Użytkownik
a kiedy jest ten egzamin u Jochemczyka
Witam, z przyczyn niezależnych ode mnie nie moglam uczestniczyć na niektórych zajęciach, głównie z PZP. Będę bardzo wdzięczna jezeli znajdzie się ktoś na tyle uprzejmy aby podzielić się ze mną jakimikolwiek materiałami z tego przedmiotu. Oto mój mail : alternova8@wp.pl . z góry dziekuje
aquarel napisał:
Witam, z przyczyn niezależnych ode mnie nie moglam uczestniczyć na niektórych zajęciach, głównie z PZP. Będę bardzo wdzięczna jezeli znajdzie się ktoś na tyle uprzejmy aby podzielić się ze mną jakimikolwiek materiałami z tego przedmiotu. Oto mój mail : alternova8@wp.pl . z góry dziekuje
Dołączam się z prośbą do użytkownika aquarel. Mój mail: kate1230@gazeta.pl
Użytkownik
hej jak to jutro jes z tym gzela na ktora wkoncu to jest i czy grupa c 3 ma jutro CWICZENIA BARDZO PROSZE O ODP\