Opis forum
U¿ytkownik
ma kto¶ jaki¶ kontakt z Thorzem ¿eby mu na¶wietliæ sytuacje mo¿e by to prze³o¿y³
pan profesor muwil ze skserowanie ksiazki to lamanie praw autorskich wydaje mi sie ze najlepiej bedzie jezeli osoby z terminu zerowego pozycza ksiazke osobom ktorych niemaja ksiazki na pierwszy termin
U¿ytkownik
Tez mi sie wydaje, ¿e najlepiej bêdzie sie podzieliæ. Teraz niech pisza osoby, które maj± ksi±¿ke, a potem reszta, a co do kwoty jak± te osoby zap³aci³y za ksi±¿ke to zawsze mo¿emy sie dogadaæ.
U¿ytkownik
Dokladnie ...ja takze nie moge znalesc nigdzie tej ksiazki....
U¿ytkownik
kiedy ten egzamin wogóle jest sobota czy niedziela?? a odnosnie pierwszego terminu by³a jakas mowa bo jak rozumiem to jest zerówka
ja tego nierozumiem to sadowka pisze prace na podany temat a my piszemy egzam z ksiazki ale no tak co sie dziwic jak sami chcielismy tego trzeba bylo wziasc tez prace jak pan prof mowil na poczatku i by niebylo problemu z ksiazka
U¿ytkownik
fajnie fajnie a ja dalej nie wiem czy sobota czy niedziela ;p
U¿ytkownik
Hey By³ kto¶ mo¿e dzi¶ na proseminarium u Szewca? Mówi³ co¶ o egzaminie koñcowym? Kiedy bêdzie robi³ wpisy?
Dziêki za info
proszê mi pomóc i powiedzieæ jak jest z tymi warunkami u doc Jochymczyk? Mo¿na przyj¶æ po prostu w ka¿dy poniedzia³ek do niej bezpo¶rednio czy wyznacza jakie¶ terminy dla wszystkich? I je¿eli kto¶ by³ to jak wygl±da egzamin.. ustny czy pisemny? to dla mnie bardzo wa¿ne. z góry dziêkujê