Opis forum
Użytkownik
ma ktoś jakiś kontakt z Thorzem żeby mu naświetlić sytuacje może by to przełożył
Użytkownik
Tez mi sie wydaje, że najlepiej będzie sie podzielić. Teraz niech pisza osoby, które mają książke, a potem reszta, a co do kwoty jaką te osoby zapłaciły za książke to zawsze możemy sie dogadać.
Użytkownik
Dokladnie ...ja takze nie moge znalesc nigdzie tej ksiazki....
Użytkownik
kiedy ten egzamin wogóle jest sobota czy niedziela?? a odnosnie pierwszego terminu była jakas mowa bo jak rozumiem to jest zerówka
ja tego nierozumiem to sadowka pisze prace na podany temat a my piszemy egzam z ksiazki ale no tak co sie dziwic jak sami chcielismy tego trzeba bylo wziasc tez prace jak pan prof mowil na poczatku i by niebylo problemu z ksiazka
Użytkownik
fajnie fajnie a ja dalej nie wiem czy sobota czy niedziela ;p
Użytkownik
Hey Był ktoś może dziś na proseminarium u Szewca? Mówił coś o egzaminie końcowym? Kiedy będzie robił wpisy?
Dzięki za info
proszę mi pomóc i powiedzieć jak jest z tymi warunkami u doc Jochymczyk? Można przyjść po prostu w każdy poniedziałek do niej bezpośrednio czy wyznacza jakieś terminy dla wszystkich? I jeżeli ktoś był to jak wygląda egzamin.. ustny czy pisemny? to dla mnie bardzo ważne. z góry dziękuję