Opis forum
Jeden egzamin warunkowy juz by³ w poniedzia³ek, jutro wyniki, i by³ on pisemny.
Ponoæ na kolejnych terminach ebdzie ustny, ale to wszystko zale¿y od pani doc jochymczyk.
A terminy s± podawane na Wirtualnym Dziekanacie
Witam, informujê, ¿e jestem w posiadaniu, do koñca maja, listy studentów samorz±du terytorialnego, na której trzeba okre¶liæ termin egzaminu koñcowego. Kto jeszcze tego nie dokona³ proszê o informacjê na e-maila dankadziuk@interia.pl. Pozdrawiam
U¿ytkownik
Hej czy ktos moglby udostepnic notatki z wczorajszego wykladu u dr Jochemczyka? eminemka200@wp.pl bylabym wdzieczna!
- opanowaæ pierwsze artyku³y z ustawy,
- do czego stosuje siê ustawê i wy³±czenia,
- postêpowanie o zamówienie; w tym kto wystêpuje i jak wygl±da to postêpowanie,
- tryby zamówieñ,
- wadium
- ¶rodki odwo³awcze
U¿ytkownik
a kiedy jest ten egzamin u Jochemczyka
Witam, z przyczyn niezale¿nych ode mnie nie moglam uczestniczyæ na niektórych zajêciach, g³ównie z PZP. Bêdê bardzo wdziêczna jezeli znajdzie siê kto¶ na tyle uprzejmy aby podzieliæ siê ze mn± jakimikolwiek materia³ami z tego przedmiotu. Oto mój mail : alternova8@wp.pl . z góry dziekuje
aquarel napisał:
Witam, z przyczyn niezale¿nych ode mnie nie moglam uczestniczyæ na niektórych zajêciach, g³ównie z PZP. Bêdê bardzo wdziêczna jezeli znajdzie siê kto¶ na tyle uprzejmy aby podzieliæ siê ze mn± jakimikolwiek materia³ami z tego przedmiotu. Oto mój mail : alternova8@wp.pl . z góry dziekuje
Do³±czam siê z pro¶b± do u¿ytkownika aquarel. Mój mail: kate1230@gazeta.pl
U¿ytkownik
hej jak to jutro jes z tym gzela na ktora wkoncu to jest i czy grupa c 3 ma jutro CWICZENIA BARDZO PROSZE O ODP\