Opis forum
Mam jeszcze takie pytanie czy u dr Jochemczyka z proseminarium s± wpisy, tak jak by³o umówione na pierwszym zje¿dzie, ¿e kto chce robi referaty? A z prawa zamówieñ publicznych jest test jednokrotnego wyboru? Proszê o odpowied¼ z góry dziêkujê.
deena napisał:
Mam jeszcze takie pytanie czy u dr Jochemczyka z proseminarium s± wpisy, tak jak by³o umówione na pierwszym zje¿dzie, ¿e kto chce robi referaty? A z prawa zamówieñ publicznych jest test jednokrotnego wyboru? Proszê o odpowied¼ z góry dziêkujê.
Zgadza sie a jak wyglad zaliczenie u Gzeli ??
Hej mam pytanie czy ju¿ wszyscy zaliczali te referaty u prof. Ziêby? Czy sa jeszcze osoby, którym nie uda³o siê podej¶æ do zaliczeñ? I na najblizszy zjazd jakie tematy referatów mamy przygotowaæ?
a ja s³ysza³am ¿e u prof Ziêby jest tak ¿e wybrane osoby robi± referat, ale reszta powinna na zajêciach zabraæ g³os na omawiany temat i w ten sposób zalicza... to jak to w koñcu jest bo o tych 3 nic nie s³ysza³am...?
deena napisał:
a ja s³ysza³am ¿e u prof Ziêby jest tak ¿e wybrane osoby robi± referat, ale reszta powinna na zajêciach zabraæ g³os na omawiany temat i w ten sposób zalicza... to jak to w koñcu jest bo o tych 3 nic nie s³ysza³am...?
tak, masz racje tak to ma wygl±dac
A i dzisaij pani doc jochymczyk nam przekaza³a ¿e mamy od nastêpych zajêæ przychodziæ ubrani "od¶wiêtnie", na egzaminy i do niej jak ktos bedzie chcia³ przyjsc w poniedzia³ek te¿, bo jaka¶ ustawa wchodzi i mamy tak sie ubieraæ na uczelnie
A jak kto¶ nie bêdzie mia³ odpowiedniego stroju to wyk³adowca mo¿e go wyprosiæ z sali