Opis forum
IziS napisał:
A mi siê wydaje, ¿e chodzi o to ¿eby¶my sobie nawzajem wysy³ali te referaty na maile a ta osoba poda³a po prostu swojego maila. Tylko jak to zorganizowaæ ¿eby wszyscy dostali te referaty?
A mo¿e wklejaæ te referaty na pun i ka¿dy sobie ¶ci±gnie ?
Z drugiej strony skoro pan tchorz powiedzial ze mamy miec te ksiazki a ta sa ksiazki pod jego red to powinien zapewnic nam wszystkim te ksiazki a nie ze polowa ma a druga niema takie jest moje zdanie
U¿ytkownik
Hey, o której w t± sobotê jest proseminarium u Szewca, bo s³ysza³em, ¿e mamy siê podzieliæ samorz±d osobno i s±dówka osobno? Czy kto¶ co¶ wie na ten temat?
a dokladnie firma ksiegarska wieslawa juszczaka tak nazwa jest tam gdzie mozna kupic ksiazke dzis mi napisali meilem ze moge potwierdzic zamowienie bo jest ona dostepna wiec chyba sa te ksiazki skoro potwierdzili moje zamowienie
mam pytanie, Prawne Aspekty Gospodarki Finansowej Samorz±du Terytorialnego z prof. Czapk± jak do tej pory wszystkie by³y odwo³ane tak? bo nie by³o mnie akurat 21.04.12. Pierwsze dopiero mamy 19.05.2012? Ciekawe jak bêd± wygl±da³y zaliczenia tego przedmiotu...
Mam pro¶bê, czy kto¶ ma namiary na Pana Thorza mail lub telefon, bo w tej ksiêgarni jest tylko kilka egzemplarzy ksi±¿ki, która poda³. Trzeba co¶ z nim ustaliæ, mo¿e w tej sytuacji zgodzi siê na ksero, bo co zrobimy?