Opis forum
IziS napisał:
A mi się wydaje, że chodzi o to żebyśmy sobie nawzajem wysyłali te referaty na maile a ta osoba podała po prostu swojego maila. Tylko jak to zorganizować żeby wszyscy dostali te referaty?
A może wklejać te referaty na pun i każdy sobie ściągnie ?
Użytkownik
Hey, o której w tą sobotę jest proseminarium u Szewca, bo słyszałem, że mamy się podzielić samorząd osobno i sądówka osobno? Czy ktoś coś wie na ten temat?
a dokladnie firma ksiegarska wieslawa juszczaka tak nazwa jest tam gdzie mozna kupic ksiazke dzis mi napisali meilem ze moge potwierdzic zamowienie bo jest ona dostepna wiec chyba sa te ksiazki skoro potwierdzili moje zamowienie
mam pytanie, Prawne Aspekty Gospodarki Finansowej Samorządu Terytorialnego z prof. Czapką jak do tej pory wszystkie były odwołane tak? bo nie było mnie akurat 21.04.12. Pierwsze dopiero mamy 19.05.2012? Ciekawe jak będą wyglądały zaliczenia tego przedmiotu...
Mam prośbę, czy ktoś ma namiary na Pana Thorza mail lub telefon, bo w tej księgarni jest tylko kilka egzemplarzy książki, która podał. Trzeba coś z nim ustalić, może w tej sytuacji zgodzi się na ksero, bo co zrobimy?