Opis forum
Użytkownik
Uczylam sie na egzamin do mgr Gzeli z tego skryptu i uwaga co do niektorych informacji z tego skryptu byla taka Pana Profesora " z jakich ksiazek uczyla sie Pani, jaki autor? ". Nie powiedzialam ze ze skryptu, aczkolwiek uwaga dotyczaca wyjasnien niektorych zagadnien byla wlasnie stamtad. Pan Profesor powiedzial mi "Co za głupoty sprzedaje ten autor.... " . Mysle, ze to powazna uwaga . Tak chcialam to dodac skoro juz wiekszosc poruszyla ten temat )
Użytkownik
myśle że catering wystarczy, nie sadze żeby kwiaty były dobrym pomysłem... do tej pory kazdy z wykladowców miał pretensje kiedy dawalismy im jakieś prezenty, żeby nie zostało przez nich to żle odebrane... jedna jedyna pani z angielskiego z którą mieliśmy 3 lata zajęcia ucieszyła sie na kwiaty przy okazji ostatnich zajeć pożegnalnych, trzeba uważać żeby Pani Alicja przypadniem nie odebrała jakichś dodatkowych rzeczy w prezencie czy podzięce za próbę przekupienia bo dopiero bedziemy mieć problem ze zdaniem tego egzaminu...
swoją drogą 640zł to bardzo dużo za katering dla 3 osób... kto to organizuje?od razu dziękuję pewnie w imieniu wiekszości bo wiecie jak to jest z organizacją na naszym roku... dosyć cięzko:P
Użytkownik
Odkąd świat stoi zawsze na obronie organizowało się katering i kwiatki, żeby atmosfera była milsza. Osoby, które wyliczają co za ile itp pozostawię bez komentarza.
Użytkownik
tylko się wygłupimy nie dając kwiatów.
ja tez jestem za kwiatkami ale podobno nie wypada.....glupie gadanie...640zl na samo jedzenie ???? to co swinie pieczona beda jesc?? 640 zl z jedzeniem i kwiatkami....ok:) ale nie samo jedzenie za 640zl...
Użytkownik
halo, halo co z kwiatami?
Hej , mam pytanie odnośnie p. cywilnego . Bartek podawał te zagadnienia których mamy się nauczyć , niestety nie mam tego zapisanego. Czy byłby ktoś tak uprzejmy i napisałby na forum jakie to są zagadnienia , słyszałam również o jakiś dodatkowych, ponieważ znowu ktoś jest tak ambitny napisał do Bartka i on podał tematy dodatkowe.
Bardzo proszę o napisanie tych tematów ogólnych + dodatkowych na forum.(chodzi mi o samorząd)
Ostatnio edytowany przez karola5 (2012-07-15 12:16:21)
Użytkownik
takze bylabym wdzieczna gdyby ktos podal zagadnienia podaneg przez mgr Jochemczyka bo chyba nie zapisalam wszystkich ...
Użytkownik
a czy znalazł się ktoś kto ma jakiś kontakt do dr Jochemczyka czy w dalszym ciągu nic ?
Szanowna Administracjo sądowa
Uprzejmie zwracam się z prośbą o napisanie mi czy na obronie będą kwiatki
Mając na względzie dobro tychże oto biednych studentów, którzy 23 lipca z wybiciem godziny 9:00 wyleją swe ostatnie poty w tejże o to szkole, wypadałoby moim niczym skromniutkim zdaniem kupić za nasze nieco z trudem zariobione pieniązki Kwiaty, naszej jakże ważnej komisji, gdyż nasze piękne oczy po raz ostatni ich zobaczą A morał tej bajki jest krótki i niektórym znany - kupmy kwiatki komisji a sukces murowany !!!
Dziękuję za uwagę.
mam prosbe do osob ktore pisza do profesorow o pytania skaczcie juz pisac wykladowcy to nie koledzy idzie sie dowiedziec od kogos innego jakie beda pytania a nie osoba ktora pytala sie bartka co bedzie pisze do niego przez to sa znowu dodatkowe pytania ludzie sami sobie zawalamy i robimy tak zeby ten egzam byc jeszcze ciezszy
Użytkownik
To proszę niech ktoś w końcu udzieli potwierdzonych informacji nt. pytań, dodatkowych pytań itp. Każdy chce zdać ten egzamin a nikt nie chce podzielić się informacjami dodatkowymi co wie na ten temat. Ja z żadnym profesorem się nie kontaktowałem i skąd mam wiedzieć co jest dodatkowego?
Dziękuje za odpowiedz
Pozdrawiam