Opis forum
Witam co Semestr bede tworzyc nowe Forum i Watki abysmy mieli to ladnie po segregowane. Bo jesli ktos nie bedzie miec z czegos zaliczenia badz bedzie miec warunek to zawsze bedzie wiedzial pod ktore notatki moze wejsc. i dobierac do semestru. Tu jak zwykle mozemy rozmawiac na bierzaco o naszych watpliwosciach i pytaniach Serdecznie pozdrawiam Pwodzenia w Semestrze II
Monika
Prawda ta Huta to jakie¶ nieporozumienie. Tak kosz± bo niby dbaj± o presti¿ uczelni, poprawki i te sprawy - jaki presti¿, bo jak mo¿na studentów p³ac±cych tyle kasy trzymaæ w czym¶ takim jak ta Huta. To jest naprawdê skandal. Uczelnia powinna siê wstydziæ! Dziwiê siê, ¿e wcze¶niej studenci nic z tym nie robili - warunki jak dla byde³ka.
No fakt to jest tragedia.....;/ ale podobno juz jednej grupie udalo sie ze ich przeniesli znowu do biblioteki. Tylko musimy napisac podanie do dziekanatu i wszyscy sie pod nim podpisac. Kto jest za?
Wczoraj rozmawia³am ze Starost± ma w imieniu ca³ego naszego roku napisaæ takie pismo i daæ do Dziekanatu. A swoj± drog± je¶li kto¶ mo¿e to niech dzwoni do Dziekanatu z " awantur±" znudzi im siê odbieranie telefonów to nam zmieni± salê. Najpierw Lukasz odda pismo bez podpisów a je¶li trzeba bêdzie to pu¶cimy listê na najbli¿szym zje¼dzie.
Ja napewno w poniedzialek bede dzwonic co do tej Huty. Przeciez warunki dojazdu tez sa fatalne nie ma nic co mozna by bylo dac do plusow chodzenia tam.
Wiec w grupie Sila jesli zaczniemy dzialac razem a nie tylko Starosta damy rade
w³a¶nie przed chwil± rozmawia³am z Panem Jackiem Bienias z Dziekanatu w sprawie zajêæ na Hucie. Obieca³ mi ze co¶ zostanie zmienione ale nie powiedzia³ nic konkretnego, prosi³ ¿ebym zadzwoni³a do niego w ¶rodê wtedy bêdzie móg³ mi podaæ konkretne rozwi±zanie tej sprawy.
Katerina napisał:
No brawo.. wrócili¶my do normalnych warunków wyk³adowych!
I tak jak mowilam nie potrzebny zawsze Starosta w Grupie Sila po marudzic wystarczy i juz po sprawie Gratuluje ;D
i Serdecznie pozdrawiam