Opis forum
Ja mam ten wyk³ad przes³any przez p.L.Knop Uda³o mi siê w porê to ¶ci±gn±æ. Sprawdza³am, czy konto zosta³o skasowane czy tylko zmiana has³a jest... Konto istnieje, lecz tak jak ju¿ zosta³o wcze¶niej napisane jest zmiana has³a. Pro¶ba do Starosty... w imieniu grupy podaj maila swojego p.Knop. Wyt³umacz, ¿e jest taka a nie inna sytuacja z tym mailem. Potem ju¿ co¶ siê zdzia³a z tym przesy³aniem tych wyk³adów. A dla tych co tego nie maj± to proszê do mnie napisaæ, wy¶lê to. To jest mój mail: wodniczek20@buziaczek.pl Tylko bez smiechu z powodu tej nazwy, bo maila mam ju¿ 3 lata, a nie chce mi siê go zmieniaæ i na nowo znajomym podawaæ go:) pozdrawiam
podejrzewam, ¿e celem by³y teraz te wyk³ady wysy³ane przez p.L.Knop... kto¶ oczekuje pomocy korzystaj±c z forum i utrudnia ¿ycie innym kasuj±c lub przyw³aszczaj±c sobie poczte.
Moim zdaniem czego¶ tej osobie brakowa³o w dziecinstwie i dlatego teraz siê tak zachowuje. To jest pierwszy krok do zostania psychopat± po³ó¿ siê na kozetce, my Ciê wys³uchamy i problem z g³owy. Tobie bêdzie l¿ej na duszy, a my siê pozbêdziemy Twoich g³upich pomys³ów i ka¿demu bêdzie siê lepiej ¿y³o
U¿ytkownik
Mam sprawe. Czy wie kto¶ mo¿e jakie s± konsekwencje jak bêdzie siê nieobecnym na zajêciach 3 raz?
I jeszcze jedno...czy kto¶ pamiêta co jest potrzebne, ¿eby usprawiedliwiæ jaki¶ dzieñ czy wystarczy za¶wiadczenie lekarskie??
Proszê o pomoc! Z góry dziêki.
sylwunia0071 napisał:
Mam sprawe. Czy wie kto¶ mo¿e jakie s± konsekwencje jak bêdzie siê nieobecnym na zajêciach 3 raz?
I jeszcze jedno...czy kto¶ pamiêta co jest potrzebne, ¿eby usprawiedliwiæ jaki¶ dzieñ czy wystarczy za¶wiadczenie lekarskie??
Proszê o pomoc! Z góry dziêki.
Wystarczy zaswiadczenie lekarskie
Pozdrawiam
U¿ytkownik
Dziêkujê Moniko !
Indeksy na razie ma Starosta. Ale przecie¿ wpisy bêd± dopiero we wrze¶niu, nawet nie wiadomo kiedy z jakiego przedmiotu. Przypuszczam, ¿e dopiero na koniec wrze¶nia bêd± do odbioru. Nasza szko³a ma czas.