Opis forum
Grupo C5 mam bardzo ważne pytanko... Kiedy kto bedzie prezentował swoje tematy?? zeby potem nie wyszlo, ze albo nikt na dany termin nic nie przygotowal ( i liczy na zapomnienie:P ) , lub kilka osob w jednym terminie chce to wystawic
== GRUPA C5 == Jeśli nikt nie jest chętny to pójdę na pierwszy odstrzał i zaprezentuję swój temat na najbliższych zajęciach (czyli 21 listopada br.)
Ostatnio edytowany przez Login (2010-10-23 21:10:58)
Użytkownik
rezerwuję temat nr 6
Nowy użytkownik
Witam nazywam się Maria Sołoducha jestem z grupy C 6,
w umowie z panem Gzelą nasza grupa dostała tematy, które pan Gzela wysłał mi na mojego maila,tematów tych jest 20, te tematy powtarzają się z tematami z grupy C 5, które ukazały się na forum. Po ostatnich ćwiczeniach z finansów umówiliśmy się z grupą z C 6, że otrzymane tematy kolejno wysyłam wszystkim na podane mi maile, żeby tematy nie powtarzały się. Z tego co widze robi się bałagan, osoby z grupy C 6 rezerwują sobie tematy, a ja osobiście do nich wysłałam mailem temat. Dlatego bardzo proszę o kontakt wszystkie osoby z grupy C 6 na telefon 600-084-492 w celu uzgodnienia tematów.
Oto treść maila otrzymanego od pana Gzeli :
Zgodnie z deklaracja przesyłam tematy prac z przedmiotu "Finanse publiczne".
Prace można sporządzić jednoosobowo lub zespołowo, przy czym zespól nie może liczyć więcej niż 2 osoby.
Treść opracowania ma równocześnie stanowić podstawę wystąpienia publicznego na zajęciach.
Proszę, żeby ktoś - np. Pani - do końca semestru zebrała prace w wersji elektronicznej i papierowej.
Ponieważ tematy w większości są takie same dla wszystkich grup, prosiłbym, aby - w miarę możliwości - prace nie były identyczne.
Studenci, którzy nie zdążą zaprezentować swojej przcy na ćwiczeniach, będą mieli taką możliwość na egzaminie, jako jedno z pytań z mojej strony.
Nie podaję ograniczeń objętościowych, praca musi jednak spełniać podstawowe standardy profesjonalnego opracowania (oparcie pracy o żródła pisane, powołanie podstaw prawnych, itd.)
Pozdrawiam
Tomasz Gzela