Opis forum
U¿ytkownik
nie wiem co z grupa c6 ponoæ jaka¶ kobieta z waszej grupy za³atwi³a wam osobne tematy ja nic o tym nie wiem ale wczesniej napisa³a ¿e ma z wami kontakt telefoniczny czy co¶ i ze tematy wam przydziela i odsy³a na prywatne maile...
ja przydzielam tematy tylko dla grupy C5 a jesli jest kto¶ z grupy C6 to niech kontaktuje sie i dowiaduje we w³asnej grupie
do gr C5 czy jest jaki¶ chêtny na przedstawianie w t± niedziele swoich tematów, bardzo prosze o nazwiska bo wypada³o by ¿eby kto¶ sie zg³osi³ a nawet jakie¶ dwa tematy ¿eby potem nie wysz³o ¿e nikt nic jeszcze nie przygotowa³
U¿ytkownik
temat nr 8 gr C5 pisz± Tomasz Patoñ razem z Karolina Sznajder
U¿ytkownik
powtarzam temat 8 pisze Tomasz Patoñ z Karolina Sznajder
jesli nie podajecie z której jestescie grupy to rezerwacji nie uwzgledniam
bardzo mi przykro ale sam numer tematu albo tylko nazwisko nic mi nie daje musicie podawaæ grupê!!!
nie dosta³am wczesniej zadnej informacji ¿e kto¶ zamawia temat 8 z grupy C5 wiêc zosta³ on przydzielony dla Patoñ i Sznajder
skupcie sie i piszcie dok³adnie a nie bedzie zadnych pomy³ek- to nie takie trudne nr tematu nr grupy i nazwisko
pozdrawiam
U¿ytkownik
do grupy C5:
Pan Patoñ i Pani Sznajder zmieniaja temat i rezerwuj± nr 20. w zwiazku z tym temat numer 8 zostaje zwolniony
powtarzam temat nr 8 jest WOLNY, kto¶ tam go chcia³ wiêc jesli nadal jest zainteresowany niech pisze
Nati-luzzz napisał:
do grupy C5:
Pan Patoñ i Pani Sznajder zmieniaja temat i rezerwuj± nr 20. w zwiazku z tym temat numer 8 zostaje zwolniony
powtarzam temat nr 8 jest WOLNY, kto¶ tam go chcia³ wiêc jesli nadal jest zainteresowany niech pisze
uzgodni³am z p. Gzel±, ¿e M.NIER i E. PANEK= GRUPA C5 ma temat nr 8
Nowy u¿ytkownik
julianne napisał:
Gr. C5 Rezerwacja tematu nr 20 - Agnieszka M. i Ela S. Dziêkujê.
Nowy u¿ytkownik
Gr. C6 rezerwacja tematu nr.20- Sabina S i Ania P.
U¿ytkownik
bardzo prosze kto jeszcze nie odda³ pracy niezaleznie od tego czy zdarzy³ ja przedstawic czy nie ¿eby przyniósl na ostatnie cwiczenia wydrukowana kopie dla Pana Gzeli do oddania
Ci co wysy³ali mailem swoje prace nie musza ich drukowaæ bo Pan Gzela juz je ma w swojej bezie danych
dziekuje pozdrawiam
U¿ytkownik
a podacie kto¶ meila do gzeli?