Opis forum
Ja mam ten wykład przesłany przez p.L.Knop Udało mi się w porę to ściągnąć. Sprawdzałam, czy konto zostało skasowane czy tylko zmiana hasła jest... Konto istnieje, lecz tak jak już zostało wcześniej napisane jest zmiana hasła. Prośba do Starosty... w imieniu grupy podaj maila swojego p.Knop. Wytłumacz, że jest taka a nie inna sytuacja z tym mailem. Potem już coś się zdziała z tym przesyłaniem tych wykładów. A dla tych co tego nie mają to proszę do mnie napisać, wyślę to. To jest mój mail: wodniczek20@buziaczek.pl Tylko bez smiechu z powodu tej nazwy, bo maila mam już 3 lata, a nie chce mi się go zmieniać i na nowo znajomym podawać go:) pozdrawiam
podejrzewam, że celem były teraz te wykłady wysyłane przez p.L.Knop... ktoś oczekuje pomocy korzystając z forum i utrudnia życie innym kasując lub przywłaszczając sobie poczte.
Moim zdaniem czegoś tej osobie brakowało w dziecinstwie i dlatego teraz się tak zachowuje. To jest pierwszy krok do zostania psychopatą połóż się na kozetce, my Cię wysłuchamy i problem z głowy. Tobie będzie lżej na duszy, a my się pozbędziemy Twoich głupich pomysłów i każdemu będzie się lepiej żyło
Użytkownik
Mam sprawe. Czy wie ktoś może jakie są konsekwencje jak będzie się nieobecnym na zajęciach 3 raz?
I jeszcze jedno...czy ktoś pamięta co jest potrzebne, żeby usprawiedliwić jakiś dzień czy wystarczy zaświadczenie lekarskie??
Proszę o pomoc! Z góry dzięki.
sylwunia0071 napisał:
Mam sprawe. Czy wie ktoś może jakie są konsekwencje jak będzie się nieobecnym na zajęciach 3 raz?
I jeszcze jedno...czy ktoś pamięta co jest potrzebne, żeby usprawiedliwić jakiś dzień czy wystarczy zaświadczenie lekarskie??
Proszę o pomoc! Z góry dzięki.
Wystarczy zaswiadczenie lekarskie
Pozdrawiam
Użytkownik
Dziękuję Moniko !
Indeksy na razie ma Starosta. Ale przecież wpisy będą dopiero we wrześniu, nawet nie wiadomo kiedy z jakiego przedmiotu. Przypuszczam, że dopiero na koniec września będą do odbioru. Nasza szkoła ma czas.