Opis forum
Użytkownik
Katerino -dziekuje oceny poprawiac nie zamierzam A twoje uwagi sa dla mnie zbedne . Krzyz na droge.
Ostatnio edytowany przez matarusik21 (2012-10-10 21:58:56)
Nie mogę się nadziwić, jacy niektórzy są żałośni. Zamiast cieszyć się, że wszyscy zdali - doszukują się jakiejś niesprawiedliwości. Tym bardziej, że Ci co zdawali na drugim terminie uczyli się dokładnie tak samo, a może nawet z większym stresem, bo to było ich ostatnie podejście. A, że mieli porównanie jak wyglądał pierwszy termin- byli kompletnie załamani. Ciekawe, jak by się zachowała ta osóbka, która czuje wielką niesprawiedliwość, gdyby to ona miała drugie podejście. Pewnie byłaby zadowolona, że było tak a nie inaczej.
No własnie.. niektórzy są żałośni.. bo zdali a piszą że alo ocena zła albo ze coś było niesprawiedliwie.. A może tak pomyslelibyście o tych co nie zdali.. TO JEST KU.RWA NIESPRAWIEDLIWE!!! bo się pewnej piźd... tak podobało tym bardziej że byliśmy z pracami u prof. Szewca i powiedział ż mamy jak najbardziej dobrze!!! Wiec wybzczcie ale Wasze zale na temat oceny są chore i tylko sprawiacie prykrość nam - pokrzywdzonym. Bo tak jak Wy powinniśmy już być dawno po.. Bo uczyliśmy sie tak samo i mamy widzę.. tylko po prostu chcą kur.wa zarobić!!! Ale ta szkoła i przede wszystkim jejwładze i tak tego pożałują!
Pozdrawiam wszystkich i Ci którzy zdali - cieszcie się a nie wylewajcie zbędne żale.
Trzymam za Was kciuki dajcie zdać jak Wam poszło na tym dodatkowym terminie u ali...
Jeżeli bedziecie chcieli to moge Wam dać do dyspozycji moją prace żeby porównać że mieliśmy to samo.. ale nie wiem czy coś to da...
Zdałam wszystko ale strasznie współczuję osobom, które muszą mieć jeszcze kontakt z Panią Docent. To jest jakaś kpina, nie ma co pisać szyframi bo sprawę zaliczeń u pani doc. powinno się zgłosić do oświaty. Ona ma ogromne poczucie wyższości i jest przede wszystkim niewychowaną osobą, wiecznie w złym humorze, zero kultury osobistej i mściwa. Czy tacy ludzie powinni pracować na uczelniach ????/ NIE!!!! Wcale się nie dziwię , że szkoła idzie w plajtę i tego jej życzę. Nikomu nigdy w życiu nie polecę tej szkoły mimo tego, że zdałam. Zbiorowy wniosek o zrobienie porządku z p. docent powinniście pisać.
oliwka napisał:
Zdałam wszystko ale strasznie współczuję osobom, które muszą mieć jeszcze kontakt z Panią Docent. To jest jakaś kpina, nie ma co pisać szyframi bo sprawę zaliczeń u pani doc. powinno się zgłosić do oświaty. Ona ma ogromne poczucie wyższości i jest przede wszystkim niewychowaną osobą, wiecznie w złym humorze, zero kultury osobistej i mściwa. Czy tacy ludzie powinni pracować na uczelniach ????/ NIE!!!! Wcale się nie dziwię , że szkoła idzie w plajtę i tego jej życzę. Nikomu nigdy w życiu nie polecę tej szkoły mimo tego, że zdałam. Zbiorowy wniosek o zrobienie porządku z p. docent powinniście pisać.
Masz rację. Tak zrobimy napewno!! Komu jak komu ale jej nie podaruje.. nienawidzę takich osób.. ''mania wyzszosci''. Kazdy człowiek jest tak naprawdę taki sam. Nie ma lepszych i gorszych. Więc ona jeszcze pożałuje. Napewno jeszcze o udupieniu docent z satysfakcją napiszę na tym właśnie forum!
Pozdr
Użytkownik
hej kolejny termin obron 10 grudzien godzina 10... musiamy jeszcze pamietajcie zrobic podziekowanie i poczestunek... jakies pomysly?