Opis forum
Użytkownik
ja pojade na ta 10 bo zanim dotrze informacja itd to w godzine sie nie wyrobie jak cos mozecie tez do mnie dzwonic 513-371-934 dowiem sie jeszcze jak wyglada egzamin komisyjny itd
Użytkownik
Ludzkie pojecie przechodzi to wszystko co dzieje sie w tej szkole. Zdalam , jestem juz po lic ale nigdy nikomu nie polece tej szkoly! Szczerze wam wspolczuje ale nie poddawajcie sie , w koncu placi sie za ta szkole kase ! Zero szacunku dla studentow ...
Użytkownik
hej dzowniliscie do szkoly? ze mamy pisac pismo o jeszcze jeden termin kazdy osobno i w listopadznie bedziemy pisac jeszcze raz... czywiscie sprawdzac bedzie pani j. ... wedlug mnie pewnie teraz beda chcieli nam udowodnic ze o co sie klucimy jak nic nie umiemy ale to jest tylko moje zdanie co myslicie o tym ... i jak to widzicie to robicie?
Użytkownik
no nie wiem zobaczymy ale jak babka z dziekanatu powiedziala mi ale prosze tym razem sie nauczyc to tylko sie rozesmialam...
Użytkownik
Dodam jeszcze ze nikomu nie polece tej szkoly ze wzgledu takze na to , ze panuje w niej wielkia niesprawiedliwosc! Prosze sobie wyobrazic ze osoby ktore zdawaly na obronie drugi raz jako termin poprawkowy dostaly te same pytania ! !! W tym momencie mialy szanse na lepsze oceny! Porazka !Tak wazny egzamin a takie cos ! !!! WIELKA WIELKA NIESPRAWIEDLIWOSC !!!!
Użytkownik
A na dyplomie przeciez nie bd napisane w jakim terminie zdalo sie lic ;/ tak wiec niesprawiedliwosc ! tym bardziej powinny miec inne pytania bo mialy wiecej zcasu na przygotowanie sie ! Mam juz za soba to wszystko ale niesmak pozostaje !
Zawsze mogłaś oblać 1 termin i podejść 2 raz nie mając gwarancji jakie dostaniesz pytania + 2 raz dodatkowo przechodzić ten sam stres.. Ja dziękuje za taki interes.. że nie wspomne o tym, że osoby z 2 terminu wiedziały już czego mogą sie spodziewać.. tak więc jak była tutaj jakaś niesprawiedliwość to raczej właśnie dla osób, które zdawały za 1 razem.. ;]
Użytkownik
może ktos wie, kto organizuje katernig na egzamin dla Komisji i czy w ogóle sie składamy ??
matarusik21 napisał:
Dodam jeszcze ze nikomu nie polece tej szkoly ze wzgledu takze na to , ze panuje w niej wielkia niesprawiedliwosc! Prosze sobie wyobrazic ze osoby ktore zdawaly na obronie drugi raz jako termin poprawkowy dostaly te same pytania ! !! W tym momencie mialy szanse na lepsze oceny! Porazka !Tak wazny egzamin a takie cos ! !!! WIELKA WIELKA NIESPRAWIEDLIWOSC !!!!
Szkoda, ze nie miałaś "przyjemności" zdawać z nami w lipcu, dowiedziałabyś się jasności..i zrozumiałabyś dopiero co to znaczy niesprawiedliwość, o której tak dosadnie piszesz. Zdałaś, ciesz się i nie komentuj.. bo nic tym nie wskórasz, a jeżeli tak bardzo masz potrzebę podzielenia się tym, jak to zostałaś pokrzywdzona, to proponuję wyżalić się bliskim lub przyjaciółce. Pozdrawiam.
Użytkownik
Kazdy ma prawo do wlasnego zdania.
Użytkownik
tak czy siak nikomu nie polecajmy takiej uczelni.
Użytkownik
Yolus tak samo ty chcac miec mniejszy stres moglas wybrac 2 termin ;] Kazdy student mial prawo wybrac termin w jakim zdaje . Wtedy wiedzialabys 'czego mozesz spodziewac sie " i pewnie w twoim zamysle mialabys latwiej;] Dodam ze na 2 terminie osoby przystepujace poraz pierwszy nie mialy pytan juz przygotowanych tylko 'wymyslanych z glowy na poczekaniu '. Rozumiem, ze nieobecnosc Pani docent byla korzystniejsza dla nas aczkolwiek uwazam ze zasady przeprowadzania takiego egzaminu powinny byc nalezycie zachowane , bo nie byl to egzamin w stylu 'kolokwium '.
Czesto poruszaliscie temat wyczucia smaku studentow wzgledem nauczycieli akademickich... wiec jak skomentujecie zapytanie studenta na poprawce tego egzaminu ' czy moge dostac te same pytania ?' Zal. Ludzie i wy piszecie o kulturze !!! Na tym egzaminie niektorzy zapomnieli co to znaczy.
Tak ciesze sie ze zdalam , a ze kazdy ma prawo do wlasnego zdania-to sobie je wyrazam.
Powodzenia wszystkim !