Opis forum
Witam Serdecznie
Będę Administratorem ze względu, że na mailu były kasowane wiadomośći i każdy z nas ma tego dość. Tu przynajmniej jeśli nasz Starosta wypisze nazwiska z zaliczeniami bądź ważną informacja nie zostanie to skasowane. Pozdrawiam
Bardzo bym sie cieszyla z tego aby te wiadomosci przestaly znikac wiec to forum bedzie idealne. Zobaczymy co sadzi reszta grupy. i mam nadzieje ze w nastepnym semestrze bedziemy miec wszystkie notatki wiadomosci tu wrzucone. Pozdrawiam do uslyszenia
Hej
Bardzo dobry pomysł z tym forum
Jak samopoczucia po wczorajszym egzaminie z prawoznawstwa??
Ja pisałam w grupie na godz 19 i pan AL zdążył sprawdzić 31 prac.. z grup piszących wcześniej i było 16:15 dla niego ;/
Jej ten Egzamin to będzie katastrofa Mam prosbe i propozycje jesli ktos pamieta choc z dwa pytania ktore mial na tescie a raczej sie ich nie spodziewal moze niech napisze tu na Forum na pewno pomoze to przy 200 osobach trafic choc na czesc na egzaminie poprawkowym.
Nowy użytkownik
forum jest idealne
Bardzo dziekuje za poparcie. Koniec z nerwami kto kasuje i to jest najwazniejsze:) Pozdrawiam
Zalozylam kilka watkow abysmy nie musieli wszystkiego w jednym szukac mysle ze bedzie to ulatwieniem Serdecznie Pozdrawiam
Powiedział, ze wyniki w tym tygodniu odda listę do dziekanatu i będą dostępne w gablocie obok dziekanatu i w wirtualnym dziekanacie w zakładkach oceny i od razu poda termin poprawkowy ale ma być pod koniec lutego gdzieś.. ;/
Jeszcze pamiętam pytanie o prawo podmiotowe... i wykładnie autentyczna i akt prawa miejscowego... jak mi się coś jeszcze przypomni z mojej grupy to napiszę no stres dopiero dzisiaj osiada i powoli przypominam sobie wszystko ;/