Opis forum
mam pytanie do osob z grupy c3 i osob na ktore ostatnie zajecia laczyly sie z ta grupa na cwiczeniach u Maniury mam wielka prosbe prosze p podanie tematu jakie mielismy przygotowac na nastepny zjazd dla osob ktore chca miec aktywnosc
Kat861 napisał:
mam pytanie do osob z grupy c3 i osob na ktore ostatnie zajecia laczyly sie z ta grupa na cwiczeniach u Maniury mam wielka prosbe prosze p podanie tematu jakie mielismy przygotowac na nastepny zjazd dla osob ktore chca miec aktywnosc
Popieram....S...thnx
czesc wam! mam pytanko zapisałam gdzież te tematy od hrycaja i gdzieś zawieruszyła mi się ta kartka ;/ mam prośbę ogromną o ten temat dla osób na literkę A?? i pewnie dalej.. bo nie wiem kogo sie zapytać może wy mi pomożecie:) bo rozumiem że to chodziło o literkę pierwszą z imion tak? czekam na odpowiedź pozdrawiam:)
czesc , do hrycaja na pewno teraz na 15 stycznia na zjazd, wydaje mi sie ze do stachowicza na ostatnie zajęcia czyli 30 stycznia i tak teraz nie mamy z nim zajęć, a cywilne tez kojarze że mówił gościu że na ostatnie zajęcia trzeba juz oddać pozdrówka:)
Użytkownik
czy ktoś się orientuje kiedy są jeszcze terminy u kuźnika???