Opis forum
Użytkownik
nie wiem co z grupa c6 ponoć jakaś kobieta z waszej grupy załatwiła wam osobne tematy ja nic o tym nie wiem ale wczesniej napisała że ma z wami kontakt telefoniczny czy coś i ze tematy wam przydziela i odsyła na prywatne maile...
ja przydzielam tematy tylko dla grupy C5 a jesli jest ktoś z grupy C6 to niech kontaktuje sie i dowiaduje we własnej grupie
do gr C5 czy jest jakiś chętny na przedstawianie w tą niedziele swoich tematów, bardzo prosze o nazwiska bo wypadało by żeby ktoś sie zgłosił a nawet jakieś dwa tematy żeby potem nie wyszło że nikt nic jeszcze nie przygotował
Użytkownik
temat nr 8 gr C5 piszą Tomasz Patoń razem z Karolina Sznajder
Użytkownik
powtarzam temat 8 pisze Tomasz Patoń z Karolina Sznajder
jesli nie podajecie z której jestescie grupy to rezerwacji nie uwzgledniam
bardzo mi przykro ale sam numer tematu albo tylko nazwisko nic mi nie daje musicie podawać grupę!!!
nie dostałam wczesniej zadnej informacji że ktoś zamawia temat 8 z grupy C5 więc został on przydzielony dla Patoń i Sznajder
skupcie sie i piszcie dokładnie a nie bedzie zadnych pomyłek- to nie takie trudne nr tematu nr grupy i nazwisko
pozdrawiam
Użytkownik
do grupy C5:
Pan Patoń i Pani Sznajder zmieniaja temat i rezerwują nr 20. w zwiazku z tym temat numer 8 zostaje zwolniony
powtarzam temat nr 8 jest WOLNY, ktoś tam go chciał więc jesli nadal jest zainteresowany niech pisze
Nati-luzzz napisał:
do grupy C5:
Pan Patoń i Pani Sznajder zmieniaja temat i rezerwują nr 20. w zwiazku z tym temat numer 8 zostaje zwolniony
powtarzam temat nr 8 jest WOLNY, ktoś tam go chciał więc jesli nadal jest zainteresowany niech pisze
uzgodniłam z p. Gzelą, że M.NIER i E. PANEK= GRUPA C5 ma temat nr 8
Nowy użytkownik
julianne napisał:
Gr. C5 Rezerwacja tematu nr 20 - Agnieszka M. i Ela S. Dziękuję.
Nowy użytkownik
Gr. C6 rezerwacja tematu nr.20- Sabina S i Ania P.
Użytkownik
bardzo prosze kto jeszcze nie oddał pracy niezaleznie od tego czy zdarzył ja przedstawic czy nie żeby przyniósl na ostatnie cwiczenia wydrukowana kopie dla Pana Gzeli do oddania
Ci co wysyłali mailem swoje prace nie musza ich drukować bo Pan Gzela juz je ma w swojej bezie danych
dziekuje pozdrawiam
Użytkownik
a podacie ktoś meila do gzeli?