Opis forum
wITAM WSZYSTKICH MAM NADZIEJÊ ¯E WAKACJE SPÊDZILI¦CIE ODPOCZYWAJ¡C JA SIE TAK ZAGALAPOWA£AM ¯E DOPIERO TERAZ SIE OBUDZI£AM ¯E TO JU¯ POCZ¡TEK WALKI ;P OD NOWA ;P
POZDRAWIAM
MONIKA
Nie wiem czy zauwa¿yli¶cie, ale Organizacjê i zarz±dzanie w adm. publ. mamy z kim¶ innym. Dr Knop nie przes³a³a nam slajdów z wyk³adów. Mo¿e byæ ciekawie bo przecie¿ to jest kontynuacja a my nie bêdziemy mieli z czego siê uczyæ.
p³atno¶ci ju¿ s±... wpisu brak, a p³aciæ trzeba! profesorki my¶l±, ¿e s± Bogami... tak ciê¿ko im wykonaæ swój debilny obowi±zek i przyjechaæ na wpisy?
Ostatnio edytowany przez Login (2010-09-22 08:48:13)
z tego co wiem to dobrowolski muwil nam na poprawce ze te prace sa niepotrzebne kto mial to dal a kto niemial i tak dostal wpis co do starosty to zapewne oddal nasze indeksy sa zapewne w dziekanacie ma tyle na glowie ze pozwolmy mu tez zaliczyc przedmioty
jejku katrin na serio nie sa potrzebne?? normalniee ulgaa,bo tam cos pisze ze trzeba by bylo jakies pismo skladac,masakra;/ a do lukasza dzwonilam i na spokojnie juz mi wszystko wytlumaczyl co i jak i tez juz jestem spokojna....dzieki za informacje jeszcze raz,w koncu mi ktos odp po tygodniu pisania ;*