Opis forum
Użytkownik
rezygnuje
Użytkownik
no i co ze nie bedzie??
Użytkownik
gdzie i jak mam zalatwic kolejna ta cała płatna poprawke ?
Użytkownik
ja nei zalatwiam ja koncze:)
Użytkownik
a ja biorę warunek:)
Użytkownik
zdałam
Użytkownik
orientujecie sie czy jezeli nie bylam na 1terminie u lipy przejdzie uspr z pracy zeby napisac ten dodatkowy termin 24.09?
czarnula89 napisał:
orientujecie sie czy jezeli nie bylam na 1terminie u lipy przejdzie uspr z pracy zeby napisac ten dodatkowy termin 24.09?
Jeżeli nie dałaś tego usprawiedliwienia na II terminie to pewnie już go nie uzna. Mi też nie uznał mojego usprawiedliwienia ;/
ale zawsze możesz spróbować
czarnula89 napisał:
Z tego co Lipiński mówił to usprawiedliwienie należy dołączyć do egzaminu na terminie będącym kolejnym po tym na którym się nie było. Chodzi o to że pisząc kolejny termin jest większy próg punktowy a takie dołączone usprawiedliwienie (pozytywnie rozpatrzone) powoduje że próg punktowy jest niższy i wynosi tyle co poprzedni egzamin na którym się nie było. No i ma się potem właśnie czwarty termin jako swój trzeci. W twoim przypadku chcesz do czwartego terminu dołączyć usprawiedliwienie za pierwszy termin. Mimo wszystko jeśli wystawienie usprawiedliwienia przez pracodawce nie jest kłopotem spróbuj bo zawsze warto.
Użytkownik
ok kiku dzieki
Użytkownik
hallo wejdzcie na wirtualny i napiscie mi konkretna date pierwszego terminu z prawa który był