Opis forum
Witam Wszystkich
1. Ostatnie 1,5 tygodnia mia³em bardzo zajête i dlatego bardzo rzadko by³em na komputerze.
Nie bêdê siê rozpisywa³ na ten temat, ale pomy¶lcie , czy ¶wiadomie nara¿a³bym siê na takie szyderstwa z waszej strony.
By³o to bardzo demotywuj±ce zw³aszcza po takim tygodniu.Proponujê osob± które mnie tak zbluzga³y na forum o podej¶cie do mnie i zaproponowanie pomocy w szybkim obiegu informacji lub, te¿ zamian± miejsc(sami wiecie,¿e o to stanowisko siê nie prosi³em).
Wyt³umaczê to jeszcze raz, nie wrzuci³em wszystkich tematów bo zapewne na jeden temat znalaz³oby siê wiêcej ni¿ 3 osoby i powiedzcie jak wtedy doszliby¶my do porozumienia.No zapewne przy wpisach we Wrze¶niu, na pytanie czemu twój temat pisa³o 10 osób a nie 3 to wiedzieliby¶cie na kogo zwaliæ winê.
2.Je¶li chodzi o pani± prof.Lile Knop to nie dosta³em od niej maila z notatkami(choæ sta³em przy niej, gdy to robi³a).
Proponujê zachowaæ cierpliwo¶æ, zaliczenie u niej mamy dopiero na 3 semestrze.Na najbli¿szych zajêciach postaram siê dopilnowaæ ¿eby mail z notatkami doszed³ na moj± skrzynkê.
3.Karty zaliczeniowe le¿± u mnie w domu.Nie mam kart od osób które nie zap³aci³ czesnego.Takie osoby musz± siê zg³osiæ osobi¶cie do dziekanatu.
4.Egzamin u doktora Dobrowolskiego odbêdzie siê oko³o 12 lipca, o czym jeszcze poinformuje.
Wrzucam wszystkie tematy zgodnie z umow±
Pozdrawiam
http://www.przeklej.pl/plik/zagadnienia … 16qi4spagh
http://www.przeklej.pl/plik/zagadnienia … 16qi4spagh
Trochê mi wstyd / chocia¿ nie pisa³am komentarzy na temat £ukasza/ i my¶lê sobie ¿e faktycznie osoby, które s± "chêtne" powinny siê ujawniæ i pomóc £ukaszowi. Jestem pewna, ¿e wiêkzo¶æ z nas jeszcze nie uczy siê na najbli¿sze egzaminy a ju¿ co niektórzy chc± siê przygotowywaæ na egzaminy w lutym . Bez przesady. Nie do¶æ ¿e ch³opak " odwala " za nas ca³± robotê to my piêknie mu dziêkujemy. Nie którzy jednak powinni siê zastanowiæ i mo¿e pomy¶leæ ¿e studiowanie to nie tylko zaliczenia poszczególnych przedmiotów.........
Jedna pro¶ba odno¶nie zagadnieñ samokszta³ceniowych podes³anych przez £ukasza.
Móg³by kto¶ zapisaæ ten plik w Wordzie 2007 z tzw "zgodno¶ci±" dla starszych wordów? Chodzi o to ze jest to plik o rozszerzeniu *.docx a starsze wersje zapisuj± w *.doc.
U¿ytkownik
a czy te tematy sa odnosnie zajec z Klima czy tym 2gim go¶ciem ?
U¿ytkownik
IziS dzieki
No i bardzo ³adnie £ukasz napisane je¶li sie komu¶ pomoc i zaanga¿owanie £ukasza nie podobaj± zapewne nie bêdzie rozczarowany je¶li ta dana osoba przejmie jego funkcjê i narzeknaie osób które licz±, ¿e na studiach mo¿e i prace za studenta ma pisaæ starosta. Ja osobi¶æie wiem dok³adnie, ¿e w ogóle bym nie znalaz³a czasu na chodzenie po uczelni za wyk³adowcami b±d¼ ci±gle odpisywanie na pytania które mo¿na zadaæ równie¿ w dziekancie. Moi drodzy 1 OSOBA nie zwojuje ca³ego ¶wiata i nie za³atwi wszystkiego na 100% choæby bardzo tego chcia³a. £ukasz ja jestem pe³na podziwu i dziêki za wrzucenie Tematów.
Troszkê wiêcej zrozumienia dla Czlowieka i bêdzie ok;)
Serdecznie wszystkich pozdrawiam
Monika
U¿ytkownik
hej czy prof K Klima zdazy nas na ostatnich zajeciach przemaglowac z prac czy pojdzie na reke z wpisami ? jak ktos sie orientuje prosze o odp
U¿ytkownik
u prof Klimy wiekszosc zaliczyla a na ostatnich zajeciach byly wpisy ,a poza tym bylo 7 zjazdow by zaliczyc to !!!