Opis forum
U¿ytkownik
hej
ma ktos mozliwosc przeskanowania i wyslania na meila tych rzeczy z ktorych mamy sie do egzaminu uczyc :
2 rozdzia³y z podrêcznika "Polskie Prawo Konstytucyjne ", rozdzia³ VI (konstytucyjne zasady ustroju) i IX (system organów pañstwowych w ¶wietle Konst.)
jak jest jakas osoba ktora moze mi podeslac to bardzo prosze na meila gieksa1989@o2.pl
czarnula89 napisał:
hej
ma ktos mozliwosc przeskanowania i wyslania na meila tych rzeczy z ktorych mamy sie do egzaminu uczyc :
2 rozdzia³y z podrêcznika "Polskie Prawo Konstytucyjne ", rozdzia³ VI (konstytucyjne zasady ustroju) i IX (system organów pañstwowych w ¶wietle Konst.)
jak jest jakas osoba ktora moze mi podeslac to bardzo prosze na meila gieksa1989@o2.pl
Jesli bym mogla to ja tez prosze o przeskanowanie bo cos zlapac ta ksiazke jest ciezko ;/ przynajmniej u mnie ... monika85005@wp.pl
Moniques napisał:
czarnula89 napisał:
hej
jak jest jakas osoba ktora moze mi podeslac to bardzo prosze na meila gieksa1989@o2.plJesli bym mogla to ja tez prosze o przeskanowanie bo cos zlapac ta ksiazke jest ciezko ;/ przynajmniej u mnie ... monika85005@wp.pl
ja te¿ bym prosi³a o jakies materia³y karolinagolabek@wp.pl
U¿ytkownik
czy ja tez bym mogla prosic o przeskanowanie?moj mail to vida3@o2.pl
Yolu$ napisał:
wiolecia89 napisał:
czy ja tez bym mogla prosic o przeskanowanie?moj mail to vida3@o2.pl
Ja te¿ poproszê -> yolus@autograf.pl
Ja te¿ poproszê:
kriestoobriadnikow@o2.pl
Ostatnio edytowany przez Kiku (2010-06-02 15:05:56)
U¿ytkownik
mam te 2 rozdzia³y w wordzie je¿eli kto¶ chce:) pozdrawiam
cze¶æ Wam czy ma kto¶ mo¿e jakie¶ notatki ? b±d¼ wszystkie zagadnienia jakie nas obowi±zuj± do egzaminu ? Bardzooo proszê o przes³anie na meila dsledz89@gmail.com. Dziêki
U¿ytkownik
fryttek019 napisał:
by³abym wdziêczna za przes³anie mi tych rozdzia³ów na maila karolina.tak@vp.pl
karolina87 napisał:
fryttek019 napisał:
by³abym wdziêczna za przes³anie mi tych rozdzia³ów na maila karolina.tak@vp.pl
Te¿ poproszê na kriestoobriadnikow@o2.pl